fiatpro

Contact

 

Telefoon: (0)0800 3428 0000

 

Meer info

7 JAAR LANG ZORGELOOS RIJDEN? GEGARANDEERD.

Fiat heeft een oplossing bedacht om u langer zorgeloos van uw auto te laten genieten. Fiat Extra Garantie is een nieuwe service die u in staat stelt om complete zekerheid te verkrijgen, door de reguliere garantie uit te breiden tot maximaal zeven jaar, zonder eigen risico. Deze garantie is geldig totdat uw voortuig 150.000 kilometer heeft gereden. Mocht u gedurende die periode pech of problemen met uw auto krijgen, dan kunt u rekenen op de betrouwbaarheid van het Fiat-servicenet en het vakmanschap van het personeel in onze gespecialiseerde werkplaatsen. Bovendien kunt u er van verzekerd zijn dat bij eventuele
vervanging uitsluitend Originele Fiat Onderdelen worden gebruikt. Fiat Extra Garantie helpt uw auto in een optimale conditie te houden met de zekerheid van langdurig zorgeloos rijplezier dankzij een van de meest uitgebreide garantiestelsels die er momenteel op de markt zijn. De overeenkomst voor de extra garantie kan worden afgesloten door zowel particulieren als bedrijven, voor één of meerdere auto's met een maximum van tien. De verlenging van de garantie kan naar keuze worden aangegaan, zodat u tot zeven jaar zorgeloos kunt rijden.

HOE KAN IK MIJN FIAT EXTRA GARANTIE REGELEN?

U kunt de Fiat Extra Garantie online afsluiten of bij alle officiële Fiat-dealers binnen twee jaar na de registratiedatum van uw auto en voordat deze 60.000 km heeft gereden. De enige voorwaarde is dat het onderhoud aan de auto is uitgevoerd volgens de richtlijnen van het onderhoudsschema zoals vermeld in het Fiat Instructieboek.